Margaux van Gastel

Pedicure- Schoonheidssalon in Oosterhout

Algemene schoonheids tips

  • Zie je de eerste verouderingsverschijnselen opdoemen, dan kun je ook al is het aan de late kant, met een goede verzorging nog redden wat er te redden is. Het beste is om al met de verzorging te beginnen als je huid nog jong en fris is. Ook hier geldt: voorkomen is makkelijker dan genezen.
  • Na het reinigen van de huid is het aan te bevelen een goede dagcrème die past bij je huidtype, te gebruiken met UV bescherming zodat je je huid beschermt tegen weersinvloeden als uitdroging door verwarming en airco en straling van b.v. de computer.
  • Een aantal algemene tips zijn: Drink veel water, Zorg voor weinig stres, eet gezond met veel vitamine, reinig je huid elke dag goed en gebruik een goede dagcrème! Door deze tips op te volgen zal uw huid binnen enkele dagen en/of weken er stralender uit zien!
  • Probeer na het harsen niet te krabbelen of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabbelen en hard wrijven kan de huid irriteren.
  • Vermijd te strakke kleding op huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen.
  • Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, pas dan regelmatig een peeling toe op de huid die is geharst, te beginnen vanaf 24-48 uur na het harsen.
  • Vermijd tot 48 uur na het harsen: heet bad, zonnebad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor.

Contact

Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon
Korhoenstraat 17 
4901 AM Oosterhout
Tel: 06 28 19 18 36
margaux.vangastel@outlook.com

Margaux op Facebook

Openingstijden

Maandag 08:30 t/m 16:00
Dinsdag 08:30 t/m 16:00
Woensdag 08:30 t/m 16:00
Donderdag 08:30 t/m 16:00

 

 

 Vrij, Za & Zo gesloten

 

Wie is Margaux?

Margaux van Gastel, geboren in Oosterhout, is na haar afgeronde studie pedicure en schoonheidsspecialiste aan gerenomeerd opleidingsinstituut Esthetica in 2002 haar eigen salon gestart. Ze vindt het heerlijk om haar passie en hobby op professionele wijze zelfstandig uit te oefenen!

Copyright © 2019 Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon in Oosterhout. All Rights Reserved.