Margaux van Gastel

Pedicure- Schoonheidssalon in Oosterhout

Harsen

Ontharen is met name een 'geliefde' bezigheid in de zomerperiode en uit hygiënische, praktische redenen, omdat het een levenswijze is. Voor mensen met een meer of mindere mate van over beharing is ontharen een dagelijks terugkerend ritueel. Er bestaat een makkelijke oplossing namelijk harsen. Door te harsen wordt de hele haar, met wortel, verwijderd. Daardoor blijven haren langer weg. De haren die na weken terugkomen voelen niet aan als stoppels, maar zijn nieuwe haren die in mindere mate, minder dik doorkomen en lichter van kleur zijn.

Wij kunnen u de volgende hars behandelingen aanbieden:

- Onderbenen harsen €26,00
- Gehele benen harsen €37,50
- Onderarmen harsen €20,50
- Gehele armen harsen €25,50
- Rug harsen €36,00
- Borst harsen €25,00
- Buik harsen €25,00
- Bikinilijn harsen €17,50

Harsen

Harsen/waxen is het weghalen van ongewenst haar. Bij harsen wordt de gehele haar met wortel en al verwijderd. Hierdoor zal een haar dunner en zachter terug komen. Het beste resultaat kunt u bereiken door in het begin om de 4 tot 6 weken te laten harsen. Zo worden alle haren gepakt waardoor u sneller een zachter resultaat krijgt. Na herhaalde harsbehandelingen zult u merken dat de haren minder hard terug groeien, u heeft geen last meer van stoppels, irritaties en ingroeiende haren. Uw huid voelt weer heerlijk aan.  Anders dan u vaak hoort kan het harsen bijna pijnloos. Vaak wordt u door verhalen bang gemaakt voor het harsen maar in de praktijk valt het altijd mee. Wij werken snel en hebben meer dan genoeg ervaring om u zo pijnloos mogelijk te kunnen behandelen. Of u nu borst, buik, of bikinilijn laat harsen u zal er geen spijt van krijgen.

Voor de harsbehandeling

Gebruik een dag voor de behandeling een peeling. Hierdoor staan de haren vaak beter omhoog waardoor hars er beter aan hecht. Haren kunnen het beste geharst worden als ze een lengte van 0.5 tot 1 cm hebben.  Gebruikt voor de behandeling geen bodylotion of overige crèmes op de te behandelen huid hierdoor kan de hars niet goed hechten aan de haar. Een huid die verbrand, blauw of veel oedeem heeft is niet verstandig te harsen. Stel in zo’n geval uw afspraak eventjes uit. Voor vragen of u twijfelt kunt u altijd eventjes contact met ons opnemen.

Hoe gaat harsen van het gelaat in zijn werk?

Voor het harsen van het gelaat wordt gebruik gemaakt van vloeibare azuleen hars. De hars is zeer krachtig en geeft geen nare reacties op de huid. De huid wordt voor het harsen schoon gemaakt waarna de hars met een houten spatel wordt opgebracht. De hars koelt af en wordt in de haar gedrukt waarna deze met een snelle pijnloze beweging verwijderd wordt. De huid krijgt een heerlijke kalmerende gel opgebracht. Uw huid is van de haren verlost en voelt weer heerlijk zacht.

Hoe gaat lichaam harsen in zijn werk?

U maakt een afspraak bij ons. Zodra u binnen komt bespreken we nogmaals wat u geharst wil hebben. U krijgt rustig de tijd om de nodige kleding uit te trekken waarna u op de behandelstoel plaats mag nemen. Uw huid wordt schoongemaakt waarna de haargroei wordt nagekeken. De hars wordt aangebracht met een roller( wij gebruiken meerder soorten hars afhankelijk van uw haargroei en de plaats van het harsen) waarna we de hars aandrukken met een hars strip alvorens we deze snel een pijnloos verwijderen. Na het harsen brengen we een olie op om overgebleven harsresten te verwijderen en wordt de huid gemasseerd met een heerlijke kalmerende gel.

Na de harsbehandeling

Nadat u een harsbehandeling heeft ondergaan is de huid vaak iets gevoeliger. De eerste 48 uur na de behandeling is het dan ook niet verstandig om in de volle zon of zonnebank te gaan zitten. Ook kunt u het beste niet te heet douchen en voorzichtig zijn met geparfumeerde producten. Ruim zittende kleding voelt vaak iets prettiger aan.  Probeer na het harsen niet te krabben op de huid, deze kan in het begin wat jeuken door een versterkte bloedtoevoer.

Wanneer moet ik weer een afspraak maken?

U kunt als u dat wil meteen uw nieuwe afspraak inplannen. Om een optimaal resultaat te behalen kunt u het beste uw 2e afspraak na 4 weken inplannen. Zodoende pakken we bij de volgende harsbehandeling alle nieuw doorgekomen haren goed mee. Op termijn kunt u er 6 weken tussen plannen. Elke huid reageert anders waardoor bij ieder een ander advies gegeven kan worden. Na de behandeling adviseren wij u graag over de beste behandelmethode voor u!

Contact

Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon
Korhoenstraat 17 
4901 AM Oosterhout
Tel: 06 28 19 18 36
margaux.vangastel@outlook.com

Margaux op Facebook

Openingstijden

Maandag 08:30 t/m 16:00
Dinsdag 08:30 t/m 16:00
Woensdag 08:30 t/m 16:00
Donderdag 08:30 t/m 16:00

 

 

 Vrij, Za & Zo gesloten

 

Wie is Margaux?

Margaux van Gastel, geboren in Oosterhout, is na haar afgeronde studie pedicure en schoonheidsspecialiste aan gerenomeerd opleidingsinstituut Esthetica in 2002 haar eigen salon gestart. Ze vindt het heerlijk om haar passie en hobby op professionele wijze zelfstandig uit te oefenen!

Copyright © 2019 Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon in Oosterhout. All Rights Reserved.