Margaux van Gastel

Pedicure- Schoonheidssalon in Oosterhout

De Salon

Margaux van Gastel Pedicure- Schoonheidssalon is gevestigd op Korhoenstraat 17 te Oosterhout, op loopafstand van het winkelcentrum Arendshof.

De schoonheidssalon bevind zich in een ruime aangebouwde praktijkruimte aan huis, met voldoende gratis parkeerruimte. De pedicure & schoonheidssalon is gevestigd op de begaande grond. De salon is hygiënisch, professioneel en gezellig ingericht. Wij zijn voorzien van moderne apparatuur en de beste producten op het gebied van pedicure en schoonheidsbehandelingen. Hygiëne staat in een hoog vaandel bij Margaux van Gastel!

Lid van ProVoet

Pedicure lid van ProVoetMargaux van Gastel is lid van ProVoet. Provoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. Pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te hebben. Mede hierdoor staan pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, voor kwaliteit en hygiëne. Leden van ProVoet zijn te herkennen aan het bekende ProVoet-logo.

Impressie van de Schoonheidssalon/ Pedicurepraktijk

 

Locatie in Oosterhout

 

In de salon werken wij met Medex Professional

In onze schoonheidssalon wordt gewerkt met het merk Medex. Producten van Medex worden ontwikkeld in het eigen research-laboratorium. Daarbij vindt ook voor reeds ontwikkelde producten constante opvolging plaats van aanpassingen en veranderingen, gebaseerd op de laatste inzichten op medisch, bio-chemisch en cosmetisch gebied. Hierdoor zijn alle Medex-producten steeds - volgens de laatste ontwikkelingen - het beste wat u kunt verlangen, zowel wetenschappelijk als naar de behoefte van de markt. Omdat bij Medex zowel de research, de productie, als de marketing “onder één dak” gebeurt, is een wisselwerking tussen wetenschap en markt absoluut gewaarborgd. Medex is proefdier vrij!

Contact

Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon
Korhoenstraat 17 
4901 AM Oosterhout
Tel: 06 28 19 18 36
margaux.vangastel@outlook.com

Margaux op Facebook

Openingstijden

Maandag 08:30 t/m 16:00
Dinsdag 08:30 t/m 16:00
Woensdag 08:30 t/m 16:00
Donderdag 08:30 t/m 16:00

 

 

 Vrij, Za & Zo gesloten

 

Wie is Margaux?

Margaux van Gastel, geboren in Oosterhout, is na haar afgeronde studie pedicure en schoonheidsspecialiste aan gerenomeerd opleidingsinstituut Esthetica in 2002 haar eigen salon gestart. Ze vindt het heerlijk om haar passie en hobby op professionele wijze zelfstandig uit te oefenen!

Copyright © 2019 Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon in Oosterhout. All Rights Reserved.