Margaux van Gastel

Pedicure- Schoonheidssalon in Oosterhout

Mannen in de salon

Vroeger wat het ‘not done’ om als man naar een schoonheidsspecialiste/pedicure te gaan maar tegenwoordig weten de mannen de weg naar een schoonheidssalon te vinden.  Mannen gaan graag voor de kortere behandelingen wat gelaatsverzorging betreft. Daarbij is het schoonmaken en de daadwerkelijke verzorging van belang. Zodra een man een gelaatsbehandeling wil is er altijd een probleem wat behandeld moet worden. De huid van een man is vochtarmer, dikker en produceert meer talg. Daardoor blijven de tekenen van ouderdom langer uit. Toch is het beter om de tekenen van veroudering voor te zijn door uw huid op de juiste manier te behandelen en verzorgen.

Lichaamsbeharing bij mannen

Lichaamsbeharing word als mannelijk gezien maar kan ook veel irritaties veroorzaken. De beharing kan oncomfortabel zijn bij bijvoorbeeld het sporten Het kan een plaats zijn waar bacteriën zich kunnen nestellen en wordt steeds vaker gezien als onhygiënisch.  Het merendeel van de mannen die gaan harsen laat geregeld de rug harsen. De rug wordt vaak gezien als een plaats die beslist haarvrij moet zijn. Maar ook het harsen van de borst en buik is een veel uitgevoerde behandeling. Bent u een sporter dan is het mogelijk om uw benen te harsen. Wielrenners scheren hun benen om het ingroeien van haren bij verwondingen te beperken steeds vaker gaan ze dan ook over op harsen. De haren worden bij een regelmatige behandeling steeds zachter en dunner, waarbij u geen last heeft van die vervelende stoppels. De haren blijven langer weg dan wanneer u scheert.

  • Scheer liefst niet te vaak. Om de twee a drie dagen is prima. Zo krijgt je huid de kans om te herstellen.
  • Gebruik altijd een schoon, scherp scheermesje.
  • Neem de tijd om te scheren. Zoals met zoveel dingen, zal haast niet bevorderlijk zijn voor het resultaat.
  • Laat het scheerproduct altijd goed inwerken, voordat je met scheren begint. Dit maakt de haartjes en de huid zacht en vergemakkelijkt het scheerproces.
  • Dep na het scheren de huid voorzichtig droog met een schone handdoek.

Contact

Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon
Korhoenstraat 17 
4901 AM Oosterhout
Tel: 06 28 19 18 36
margaux.vangastel@outlook.com

Margaux op Facebook

Openingstijden

Maandag 08:30 t/m 16:00
Dinsdag 08:30 t/m 16:00
Woensdag 08:30 t/m 16:00
Donderdag 08:30 t/m 16:00

 

 

 Vrij, Za & Zo gesloten

 

Wie is Margaux?

Margaux van Gastel, geboren in Oosterhout, is na haar afgeronde studie pedicure en schoonheidsspecialiste aan gerenomeerd opleidingsinstituut Esthetica in 2002 haar eigen salon gestart. Ze vindt het heerlijk om haar passie en hobby op professionele wijze zelfstandig uit te oefenen!

Copyright © 2019 Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon in Oosterhout. All Rights Reserved.