Margaux van Gastel

Pedicure- Schoonheidssalon in Oosterhout

Manicure

GelnagellakWie wil er geen mooie handen en nagels? Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje! Voor optimale verzorging van de handen en nagels heeft Margaux de oplossing. Door een manicurebehandeling zijn verzorgde handen en nagels in een handomdraai mogelijk.

- Manicure behandeling € 22,50
- Nagels lakken € 10,00
- Gelnagellak € 27,50
- Gelnagellak verwijderen € 17,50

 

Gelnagellak

Wie kent het nog? Snel je nages nog lakken voor een feestje of vakantie. En dan steeds weer beschadigingen aan de lak, lange droogtijden en in een mum van tijd ligt de helft eraf. Tegenwoordig is hier een ideale oplossing voor; Gelnagellak!

Een nagellak op basis van gel die 2 weken zonder beschadiging blijft zitten. De gellak wordt geplaats en uitgehard door middel van UV licht. De lak is na het plaatsen meteen droog. U kunt dus meteen uw werkzaamheden weer hervatten.

Gellak is mogelijk op de nagels van handen en voeten. Gellak wordt geplaatst vanaf 16 jaar. Vanaf deze leeftijd is de nagel steviger en het nagelbed minder vet waardoor er een optimale hechting kan ontstaan tussen nagel en lak.

Een gellak wordt niet geplaats als er sprake is van een schimmel of bacteriële infectie.
In geval van hormonale veranderingen (bijvoorbeeld zwangerschap) kan het zijn dat een gellak eerder los laat dan u gewend bent

Contact

Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon
Korhoenstraat 17 
4901 AM Oosterhout
Tel: 06 28 19 18 36
margaux.vangastel@outlook.com

Margaux op Facebook

Openingstijden

Maandag 08:30 t/m 16:00
Dinsdag 08:30 t/m 16:00
Woensdag 08:30 t/m 16:00
Donderdag 08:30 t/m 16:00

 

 

 Vrij, Za & Zo gesloten

 

Wie is Margaux?

Margaux van Gastel, geboren in Oosterhout, is na haar afgeronde studie pedicure en schoonheidsspecialiste aan gerenomeerd opleidingsinstituut Esthetica in 2002 haar eigen salon gestart. Ze vindt het heerlijk om haar passie en hobby op professionele wijze zelfstandig uit te oefenen!

Copyright © 2019 Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon in Oosterhout. All Rights Reserved.