Margaux van Gastel

Pedicure- Schoonheidssalon in Oosterhout

Gezichtsbehandelingen

GezichtsbehandelingenDe huid geldt in veel opzichten als een barometer van je gezondheid. Gaat het met jou goed, dan ziet je huid er stralend en gezond uit. Ben je moe, lusteloos of ziek, dan is dat (letterlijk) van je gezicht af te lezen. Huidverzorgingsproducten in combinatie met een gezichtsbehandeling, helpen een gezonde huid gezond te houden en geven een vermoeide huid of huid met een verminderde conditie een zetje in de goede richting.

Wij werken samen met de professionele lijn van het top cosmetica merk Medex BIO Cosmetics. Al 30 jaar wordt door het familiebedrijf Medex - met de persoonlijke aandacht van een klein team (35 mensen) - de allerbeste cosmetica geproduceerd die denkbaar is. Het Nederlandse product is 100% PROEFDIERVRIJ! Tevens is de productlijn Medex professional te koop in de salon.

Voorafgaand van elke schoonheidsbehandeling wordt uw huid geanalyseerd en in kaart gebracht. Aan de hand van de analyse wordt een behandelplan opgesteld. Natuurlijk houden we ook rekening met uw persoonlijke wensen. U heeft bij Pedicure & Schoonheidssalon Margaux van Gastel de keuze uit de volgende professionele schoonheidsbehandelingen:

Contact

Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon
Korhoenstraat 17 
4901 AM Oosterhout
Tel: 06 28 19 18 36
margaux.vangastel@outlook.com

Margaux op Facebook

Openingstijden

Maandag 08:30 t/m 16:00
Dinsdag 08:30 t/m 16:00
Woensdag 08:30 t/m 16:00
Donderdag 08:30 t/m 16:00

 

 

 Vrij, Za & Zo gesloten

 

Wie is Margaux?

Margaux van Gastel, geboren in Oosterhout, is na haar afgeronde studie pedicure en schoonheidsspecialiste aan gerenomeerd opleidingsinstituut Esthetica in 2002 haar eigen salon gestart. Ze vindt het heerlijk om haar passie en hobby op professionele wijze zelfstandig uit te oefenen!

Copyright © 2019 Margaux van Gastel Pedicure & Schoonheidssalon in Oosterhout. All Rights Reserved.